
AZ ELSŐ HAZAI MICHELIN-CSILLAGOS ÉTTEREM
A SÉF
RÁCZ JENŐ, a Costes Étterem séfpatronja egyszerre mestere és rajongója a különleges kulináris technikáknak. Fiatal kora ellenére impozáns szakmai karrier áll mögötte. Tudását évekig csiszolta a legismertebb gasztronómiai fővárosokban, köztük Londonban, Koppenhágában, Szingapúrban és Sanghajban, ahol a világ legnevesebb szakácsaitól tanult.
Jenő számára a szakmája több egyszerű munkánál – ez a valódi szenvedélye, amelyet minden nap szívvel-lélekkel űz. Ezzel a páratlan elhivatottsággal számos szakmai elismerést, köztük több Michelin-csillagot is kivívott magának, így erősítve Magyarország egyik legtehetségesebb szakácsaként az ismertségét. Neve itthon sokak számára ismerős, hiszen mentorként és zsűritagként szerepelt több népszerű főzőműsorban, köztük A Konyhafőnökben.
Rácz Jenő igazi újítóként mindig különleges és egyedi ételkreációkat alkot, amelyeket nemzetközi szinten éppúgy dicsérnek, mint Magyarországon. Kulináris művészete egyszerre szerez örömet a vendégeknek és inspirálja a séfek következő generációját.
PRE-THEATRE MENÜ
A 4 fogásos pre-theatre kóstoló menü azoknak biztosít lehetőséget, akik egy rövidebb, kedvezőbb áron elérhető, kivételes gasztronómiai élményre vágynak.
Kizárólag 17:30-19:30 közötti idősávra foglalható.